WorkOnline - Get in Line. Be Online
VideochatDespre noiAngajăriContact

ce este videochatul?

Videochat

În prezent este una din cele mai avantajoase job-uri pentru fete şi băieţi.
Domeniul videochat este un job legal şi curat unde îţi poţi folosi imaginaţia, inteligenţa şi frumuseţea.

Activitatea de videochat constă în legătura directă prin intermediul PC-ului şi al camerei web sau digitale cu persoane din afara României (chiar termenul de videochat dă de înţeles că transmisia este live, nu se înregistrează nimic şi nimeni nu vă poate vedea în afară de cei cărora le daţi voie). Aceştia plătesc un preţ pe minut de-a lungul sesiunii de videochat, conţinutul sesiunii cât şi desfăşurarea ei practică depinde exclusiv de voi. În activitatea de videochat puteţi avea un câştig lunar mult mai mare decât în orice alt domeniu.

NIMENI nu vă poate obliga să faceţi ceva ce nu doriţi sau nu sunteţi în dispoziţia necesară. Fiecare profil trebuie să conţină un număr de fotografii bine realizate în vederea atragerii cât mai multor clienţi. Fiecare site permite verificarea banilor câştigaţi şi totalul acestora pe fiecare sesiune individual, controlul asupra paginii de verificare este 100% al chathostului.

Nu vă lăsaţi păcăliţi de angajatorii care vă oferă de lucru într-un apartament, în condiţii insalubre, sau care nu vă pot oferi un contract de muncă. De asemenea există şi o fişă a postului pe care toată lumea o semnează în momentul angajării, fişă care trebuie semnată şi RESPECTATĂ de toţi angajaţii, fără excepţii. Suma câştigată variază de la persoană la persoană în funcţie de timpul petrecut online, seriozitate, interesul acordat clienţilor, calitatea fotografiilor, calitatea timpului petrecut în şedinţa video ş.a.m.d.

Încasările realizate de un performer se bazează pe mai mute variabile, cum ar fi:
  • - timpul acordat pentru această activitate;
  • - aspectul fizic şi prezentarea individuală;
  • - calitatea logisticii (computer, lumini, mobilier, internet, imagine, cameră etc.);
  • - cunoştinţele despre acest domeniu, constând în tips&tricks care se învaţă în studiouri sau vin odată cu experienţa (în cazul modelelor independente);
  • - folosirea resurselor de marketing şi imagine (punerea în valoare a calităţilor personale);
  • - site-urile pe care se lucrează şi alte elemente mai mult sau mai puţin importante.
Galerie foto
Aveti nevoie de Flash Player
Nu vă lăsaţi influenţaţi

În România activitatea de videochat nu este interzisă, însă nu este nici sprijinită legal de către cei care ar trebui să facă acest lucru.

Nu trebuie să vă speriaţi că aţi auzit de la diverse persoane cum că este ilegal sau periculos să lucrezi în videochat, deoarece este vorba exclusiv de comunicaţii private între model şi vizitator.

Vârsta minimă a celor care solicită angajarea trebuie să fie de 18 ani.

Aveti nevoie de Flash Player
Inchide